Mi lehet a betegségem, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Ritkán vagyok beteg és akkor is általában megpróbálok orvos nélkül felépülni. 4 éve nem is voltam háziorvosnál, közben elköltöztünk és nem is tudom, hogy hová tartozom. (ez a másik kérdésem)
Tehát az a bajom, hogy lassan két hete napi szinte fáj a fejem és a fejemen majdnem mindenem. A fülem a leginkább, szemem, homlokom, tarkóm. Úgy érzem, hogy romlott is a látásom... és fáradékony vagyok. Mi lehet ez??? Kicsit fáj a torkom és tüsszögök, de nem hiszem, hogy a kettőnek köze van egymáshoz.
Másik kérdésem, hogy pécsi vagyok és nem tudom melyik körzethez tartozom, nem is találok róla infót, így nem tudom melyik orvoshoz kéne mennem, ha esetleg komolyabbra fordul az állapotom. Ebben tudnátok segíteni?
Köszönöm.
22L
2015. szept. 25. 11:45
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Vírusfertőzésre utalnak a tünetek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 5 tudakozó számot hívtam, mire megtudták mondani, hogy bármelyik orvoshoz mehetek a lakóhelyemhez közel.
2015. szept. 25. 12:09
5/5 anonim válasza:
Én a nyakcsigolyákra tippelnék. Azok is tudnak produkálni ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!