Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Asztmás nehézlégzéses rohammal...

Asztmás nehézlégzéses rohammal mit lehet kezdeni? Gyógyszereim nem hatnak, most egy kicsit jobb, de nem tudom meddig bírom így még

Figyelt kérdés
gyengének érzem magam, szédülök a kevés belélegzett oxigéntől. kezelt betegség, sokszor volt enyhébb rohamom, szállítottak korhazba mar ilyennek, de ez most mintha mas lenne, meg nyugalmi allapotban is :((
2015. szept. 23. 05:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne fogyassz lisztet, tejet és cukrot és az asztmád nemsokára megszünik.
2015. szept. 23. 06:34
 2/4 A kérdező kommentje:
úgy értem most mit csináljak, lassan 3 órája "fulldoklok" féligeddig és nem vagyok benne biztos hogy kordában tudom e tartani úgy, mint az eddigi fulladásokat. azok nem voltak ennyire durvák :(
2015. szept. 23. 06:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor azonnal menj orvoshoz.
2015. szept. 23. 08:06
 4/4 anonim ***** válasza:

szia sokszor van velem is ez...

nem lehet, hogy megfáztál? én meg vagyok fázva, nagyon csúnyán köhögök napok óta, azóta az asztmám is borzasztó. tegnap éjszaka egyik pillanatról a másikra elkezdett fájni nagyon a hasam, jött a nehézlégzés, szédülés, ez valami teljesen más volt. befújtam a rohamoldómat (buventol) és csak rosszabb lett. :( párásítottam kicsit a szobát, persze be voltam pánikolva, már mentőt akartam hívni de jobban lettem.. Te hogy vagy? milyen gyógyszereket használsz? feltétlen szólj az orvosodnak, hogy mi történt, biztos fog egy légzésfunkció vizsgálatot csinálni, és más gyógyszert ír fel. (sose hagyd ki a gyógyszereidet, mindig szedd be)

2015. szept. 23. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!