Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon veszélyes a perforált...

Nagyon veszélyes a perforált vakbél?

Figyelt kérdés
Nagyapám műtötték tegnap előtt vakbéllel,mint kiderült már perforált a vakbél pár napja. Azonban az orvosok azt mondták,hogy egy tályog van most a bélnél és belet össze sem tudták varrni,mert nem találják a lyukat. Nem ehet és nagyon keveset ihat csak. Ez nagyon veszélyes ? Fel lehet ebből épülni ? 80 éves.
2015. szept. 21. 18:02
 1/10 anonim válasza:
HALÁLOS! Főleg 80 évesen.
2015. szept. 21. 18:19
 2/10 A kérdező kommentje:
ez kúrvára nem vicces. Komolyan mondod ?
2015. szept. 21. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Perforált vakbélbe meg lehet halni. Nekem perforált volt, begyulladt a méhem a májam a vesém. Ekkor voltam 5-6 éves. A lényege hogy a genny befolyik a hasfalba. Arra emlékszem h rengeteg infúziót kaptam, antibiotikumot. Én akkor csak kekszet ehettem. Mindenfélét csak csokisat nem, de 2 hétig legalább.
2015. szept. 21. 18:21
 4/10 A kérdező kommentje:
értem,de azért van esélye ?
2015. szept. 21. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja engem 1996-ban műtöttek. Nem vették észre hogy vakbeles vagyok sem az ügyelet, sem a kórház, csak katéter után mert sem vizeletet nem ürítettem, se székletem nem volt.
2015. szept. 21. 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Van esély persze. Én is túl éltem. De kitartás!
2015. szept. 21. 18:24
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon remélem. nagyon ideges vagyok. az orvosok azt mondták sok vizsgálat lesz most.
2015. szept. 21. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez normális, ez veszélyes betegség. Én anno annyi antibiotikum mellett is gégehurutot kaptam a lélegeztetőtől.
2015. szept. 21. 18:31
 9/10 szamo77db ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy perforált vakbél esetén a béltartalom elönti a hasüreget, aminek hashártya gyulladás a következménye. Abba pedig az érintettek többsége belehal.
2015. szept. 21. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerencsére azért nem így van, 100 éve még az antibiotikumok elott lehet igaz volt... Szakszeru ellatas utan tul szokas elni
2021. jan. 1. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!