A fájdalomcsillapítóknak kiválthatnak végtagzsibbadást is mint mellékhatás?
Figyelt kérdés
Már 3-4 napja erősen meg vagyok fázva, szedtem ACC-t, Rubophent, C-vitamint, tegnap óta pedig Neocitrant is iszom. Már tegnap este is alig tudtam aludni, mert nagyon kellemetlenül zsibbadtak a karjaim. És most is...De ez korábban még sosem volt így. Fiatal vagyok, nem hiszem, hogy rossz lenne a vérkeringésem vagy hasonlók...Szóval kiválthatnak ilyen mellékhatást is? Ugye elmúlik, ha abbahagyom? Nagyon kellemetlen...2015. szept. 18. 20:42
1/4 anonim válasza:
Honnan veszed hogy ilyen hülyeségeket kell szedni? Nem is csoda ha mellékhatása lenne ezeknek. Tanuld meg hogy a szervezet úgy tudja kialakítani a védekező mechanizmust, ha nem szedsz hülyeségeket. Ezt magától kell kialakítani. Ha ezeket szeded sose erősödik meg az immunrendszer.
2/4 anonim válasza:
Gratulálok, sikerült magadat túladagolni! A paracetamolnál az kifejezetten veszélyes. Attól, hogy más a nevük, attól még ugyanaz a hatóanyaguk! Több gyógyszertől nem gyógyulsz meg előbb. Zsibbadás nem szerepel a mellékhatásokközött, de ne vegyél be több neocitrant/vagy rubophent.
3/4 anonim válasza:
Na, mi a helyzet? Csak az egyik gyógyszert szeded? Elmúlt?
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam háziorvosnál és írt fel antibiotikumot. Azt kell szednem egy hétig, majd meglátjuk, jobb lesz-e. A zsibbadás már elmúlt :)
2015. szept. 22. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!