Hogyan legyek nagy beteg, hogy korházba is kerüljek?
te nem vagy komplett.
nem látod,hogy beteg vagy.(agyilag)
elég ha csak lázas vagy(egyél krétát)
Attól függ, hogy melyik részlegre akarsz kerülni? Nézzük csak!
HOGY NE HALJ MEG, DE BEKERÜLJ A KÓRHÁZBA:
1. Pszichiátriai részleg: Minden előzmény nélkül, egy váratlan (kérkedés mentes), titkon elvégzett öngyilkossági kísérlet, pl. nyilvános helyen érvágás (nem ütőérig, de vérezzen annyira, hogy a környezetednek látványos legyen! VAGY vény nélkül sima nem (SR) Xanax-ot kiíratsz a háziorvosoddal és abból kis mennyiséggel beveszel HOGY NE HALJ MEG, és mentő kihívva, jön egy nagyon kellemetlen gyomormosás, és ezek már bőven elegek ahhoz, hogy ide bekerülj, vagy bemész háziorvosodhoz véres fehér ruhában és kamuzod, hogy a hangok dirigálnak neked, hogy öld meg magad meg mit tudom én, ezt te találd ki!!!
2.Toxikológia: Részegedj le hányásig, rosszullétig, kimész nyilvános helyre, ott hánysz (keverd a vodkát a pálinkával, a tekilával, borral, rum, sör, stb) egy pár napig bent leszel DE ENNEK CSEKKES PÉNZES ÁRA VAN, FIZETNED KELL AZ ELLÁTÁSÉRT A TOXIN!!!
2. Sebészet: Ez kemény lesz, de akár a gyomorsavad végett a gyomor kijukadását is megérheted, vagy nem törtésik semmi: A gombelem lenyelése-a benne lévő sav mar. Akkor még, ha magas a fájdalomküszöböd, bicajozzál le egy menedek, nagyon menedek sziklás, vagy terepes akadályon, tuti csontod eltöröd, és varrni is kell a sebeidet itt-ott. Akkor, ami durva, (a büntetésed elkerülése végett, hogy nehogy te légy a szabálytalankodó) vársz a zebrán, ahol lehetőleg nincs bekamerázva, kilépsz mikor jön egy autó, és mikor hirtelen fékez, hogy NE HALJ MEG, még kiszaladsz, és a csúszó járműnek koppansz, tuti zúzódás, vagy belső sérülés, de zebrán tedd, és lehetőleg szemtanúkat ne...
Kardiológia: Valahonnan, valakitől szerzel Betalock-ot és a webbeteg.hu-ról idézem --->
"Mi történik ha beveszek 20db Betaloc 50mg-os tablettát egyszerre?
WEBBeteg szakértő válasza a betaloc témában
Kedves kérdező!
A Betaloc napi maximális dózisa 200mg, az Ön által említett adag ennek az ötszöröse. A gyógyszer túladagolása vérnyomásesést, a pulzusszám jelentős csökkenését, szívelégtelenséget, akár szívmegállást is okozhat, illetve tudatzavart, hörgőgörcs miatt fulladást, a vércukorszint esését okozhatja, súlyos esetben kóma, halál is bekövetkezhet (a halálos dózist nehéz definiálni, egyénenként változhat). Ekkora mennyiség bevétele egyáltalán nem ajánlott, a kezelőorvos által előírt adagot vegye csak be. Remélem, nem öngyilkossági szándékkel tette fel a kérdést, ha esetleg mégis, mielőbb kérje pszichiáter szakember segítségét, aki segíthet a problémák feldolgozásában!
Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya"
Belgyógyászat: Hasmenés-hányás napi szinte, az egyenlő a kiszáradással, és ezt naponta idézd elő Ricinusolajjal, 2 evőkanállal töményen nyeld le, rossz az íze de meghajt, és igyál rá Szenna teát, ami szintén hajt, majd hánytatás, vagy maga a hányás pl. hagyj elől 3 napig hűtőben tárolás nélkül disznósajtot, ami megromlik, és a nyers cucc miatt mivel könnyen romlik, hányni-fosni fogsz a gyomormérgezéstől, még az epédet is kihányod, és mivel ez kiszáradással jár, go kórház plusz infúzió. Vagy vérhast kapni nyers, mosatlan gyümölcstől. Vagy futsz, de tiszta erőből mint a futók, izzadásig, hogy égjem nyakad és az arcod a kihevültségtől, magadon hagyod a teleizzadt ruhát, nagyon szomjasan lehúzol a hűtőből jól lehűtött folyadékot - tüdőgyulladás - és ne vegyél be antibiotikumot, semmit se ellene, ess össze otthon, kijön a mentő, bevisznek és kapsz infúziót.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de nézz utána, hogy még mik vannak, pl. az Onkológia: a rákosok, de nem tudsz olyan hamar előidézni magadnak rákot, ahogy te szeretnéd...
Igazából a pszichiátria az, amivel akár most azonnal is bekerülhetsz, és 1 hónap tuti bent tartanak, gyógyszerelnek, járnod kell ambulánsan is, és egy szökési kísérlettel még el is zárnak jobb esetben a zártosztályra, rossz esetben lerögzítenek.
MOSOM KEZEIMET, NEM VENNÉM LELKEMRE HA VISSZAFORDÍTHATATLANUL KOMOLY BAJOD LENNE, ÍGY ITT ÉS MOST KIJELENTEM, HOGY NEM TÖRVÉNYBE ÜTKÖZŐ TIPPEKKEL SZOLGÁLTALAK, NEM BÍZTATÁSBÓL, HANEM A KONKRÉTAN FELTETT KÉRDÉSEDRE PRÓBÁLTAM KONKRÉT "HASZNOS" VÁLASZOKAT ADNI!
Azért engem is érdekelne, hogy miért akarod ezt? Törődésre, gondoskodásra vágysz? A mai egészségügyben ezt nem úgy kapod meg, mint ahogy azt elképzelted, a mai egészségügyben örülj, ha ellátnak. Ja és rossz a kaja is a kórházban. Feltűnést akarsz kelteni, figyelemre vágysz, megszánásra, bocsánatot követelsz valakitől, esetleg lusta vagy dolgozni vagy suliba járni(ha tanuló vagy)? Miért? Ennek más módja is van! Szerelmes vagy és a kapcsolatod zátonyra futott, és így akarod a szerelmedet magadhoz láncolni? Srác vagy vagy csaj? Mert ha csaj, akkor ugyan már, a nők még szüléssel, gyerekkel sem tudják a férfiakat magukhoz láncolni, persze ha te nő vagy, akkor szólok hogy én mint 24 éves nő, 3 férfival voltam egész életem során, és több se kellett, megismertem a pasikat, hogy ha menni akar akkor megy!!! Csöves nem lehetsz, hogy jobb hajlékot keress, pl kórház, a hajléktalan szállónál mert van neted, írsz itt is. Szóval ... bármi is vezérel, vedd figyelembe, hogy maradandó károkat is okozhatsz magadnak, pl ha pszichés gyógyszerre iszol alkoholt akkor ha nem érkeznek ki a mentők bekómálsz/meghalsz/fogyi leszel, egy pelenkás, nem törődöm ápolószemélyzeteknek kiszolgált nagybeteg egy lepukkant, ócska ágyon, mert nem minden kórházban kapsz modern ágyakat, csak ilyen pénzes helyeken... meg nem Amcsiéknál vagyunk, ahol ha kell a bombázó/jóképű nővérrel-ápolóval még dughatsz is. Meg nem a Grace klinikára kerülsz, hanem itthon Magyarországon valamelyik húgyszagú kórházban. Én szívbeteg vagyok fiatalon 24 évesen, és Füreden, az Állami Szívkórházban nem egy WC volt büdös. Még a legjobb helyeken is a higiénia és az ellátás 3*** "HAJRÁ, SOK SIKERT!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!