Ez milyen betegség? Vagy csak sima nátha?
De nem veszélyes ugye?
Bocsi de nagyon nem szeretnék mondjuk korházba kerülni! :(
Én nem gondolnám, hogy ez a vírus kategória, ez már inkább bakteriális és igen csak orvost igényel. Lehet hörgőgyulladás, lehet mellhártya gyulladás, de simán lehet kezdődő tüdőgyulladás is.
Ilyenkor a váladék le is lehet rakódva és mivel nem szedsz köptetőt, ezért nem szakad fel és nem távozik, illetve mivel nem lát orvos, nem kapsz megfelelő kezelést, így javulni sem javulsz, illetve így lesz az embernek tüdőgyulladása is.
Szóval irány az orvos!
Már bocsi de miért nem dokitól kérdezed?
Rosszul vagy, lázas vagy, köhögsz és szúr a tüdőd felé mikor köhögsz.
Még csak nem is munkahelyet kell féltened mert iskolás vagy.
MIÉRT NEM MARADSZ OTTHON ÉS NÉZETED MEG MAGAD A HÁZIORVOSSAL?
Azért nem megyek, mert mondjuk anyáék nem akarják?
Tudod egyedül mégsem szaladgálhatok 11 éves létemre. Nem?
És mielőtt kérdeznéd, azért nem visznek mert azt mondják azért vagyok rosszul mert nem öltöztem fel normálisan. de azért köszönöm a válaszokat, természetesen megy a zöld kéz!
Ja és amúgy lehet, hogy jövőhéten a védőnő orvoshoz küld ugyanis oltást kapunk. Akinek van még véleménye írhatná...
Miért ne mehetnél 11 évesen orvoshoz? Annak idején általános iskolában simán mi is elmentünk az iskolába egyedül az orvoshoz, meg aztán van iskolaorvos is, hozzá is lehet fordulni.
Anyukádéknak pedig üzenem, hogy a hidegtől még senki nem betegedett meg, ugyanis a hidegnek csak annyi köze van a betegséghez, hogy gyengíti az immunrendszert, de valójában a légút megbetegedéseket vírusok és baktériumok okozzák, amit meg el kell kapni és legjobban a közösségben lehet!:)
És nyugi, ilyen betegen oltást sem fogsz kapni!
Szóval akkor szólj az osztályfőnöködnek, hogy milyen problémáid vannak és hogy anyukádék nem akarnak orvoshoz vinni, akkor lehet, hogy lebeszélik a dolgot az orvossal és mehetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!