Magasvérnyomás betegsség esetén egy 20 perces melegvizű gyógyfürdő okozhat-e vérnyomáskiugrást, vagy légszomjat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 11:25
1/2 anonim válasza:
Akár 5 percnyi is! Egyénfüggő a dolog meg persze függ a vízhőmérséklettől,hogy bevette-e a gyógyszert,...
2/2 anonim válasza:
Természetesen, nem poénból van kiírva sok helyen, hogy akinek magas a vérnyomása, az max. 5 percet legyen benne, utána hűtse le magát, magas vérnyomásra inkább a váltófürdő ajánlott.
Én is váltófürdőt vettem múltkor egy strandon, kicsit benne feledkeztem a 41 fokos vízben és vérezni kezdett az orrom, pedig nem magas a vérnyomásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!