Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epeműtét után 1 évvel valami...

Epeműtét után 1 évvel valami szúr. Mitől?

Figyelt kérdés
Anyukámnak múlt év oktoberében volt egy epeműtéte. Ma azzal a panasszal jött hozzám hogy ha hajol valami nagyon szurja belül a hasi falát, ott ahol a műtét végezték. Viszont valamikor pedig tud hajolni ugy hogy nem fáj de nagyon idegesit minket hogy mi lehet ez. Anya arra gondolt, lehet valamit műtét közbenn benne hagytak..bár én nem tudom de remélem nem igy van. Esetleg valaki nem tudja mi lehet ennek az oka? A heg ami maradt lilás rózsaszin és anyának egy bőrbetegsége végett puffat, kitüremkedő..de ennek tudjuk az okát. Csak gondoltam ezt is közlöm.

2015. szept. 6. 09:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyrészt monitoron keresztül inenn sneki nem fogja ezt látni, másrészt ha bármi benn is maradt, miért 1 év után fájna?? Nem logikus. Harmadrészt menjetek be az ügyetelre kivizsgálásra.
2015. szept. 6. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!