Nagyon fáj a penicillin injekció fenékbe?
Őszinte leszek veled. Két fajta injekció van ami eléggé fájdalmas. Az egyik a moldamin, a másik a penicillin.
Én a manduláimra kaptam moldamint ami hatástalan volt. Penicilin pedig csíp és 1-2 napig fájni fog a feneked.
De kibírod.
A tű mérete lényegtelen, viszont a farba adandó injekciós tű hosszabb szokott lenni, mert mélyen az izomba kell, hogy juttassa a gyógyszert. Ez a te alakodtól is függ. Viszont a tű mérete azért lényegtelen, mert csak a bőr alatt vannak fájdalom ingert továbbító receptorok, az izomba nincsenek. Maximum egy feszítő érzést fogsz, majd érezni, mert a penicillin utat tör magának az izomrostok között. A szúrás helyét megnyomod és körkörös masszírozó mozdulatokkal hamar szét tudod oszlatni.
Remélem segítettem. Kitartást.
Egészségügyi főiskolán tanulok beadtam már párat, azokat a tapasztalatokat írtam most le ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!