Ha oldalra fordulok elszélülök és hányok mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Két napja arra ébredtem hogx nagyon szédülök, rögtön hánytam is. Az első napon 11-16óráig ha oldalra fordultam az ágyban elszédültem és hánytam , 4után viszont már ettem normálisan,semmi bajom nem volt. Ma ugyan ez csak egész nap. Ha eszek-iszok és oldalra fordulok az ágyamba már szédülök is 3s következik a hányás. Holnap tudunk csak orvoshoz menni elvileg a fülemmel lehet valami ami ezeket okozhatja. Valaki megtudná mondani addig is hogx mi lehet a bajom? 14/l2015. aug. 30. 20:14
1/4 anonim válasza:
Nem tudjuk sajnos. Nagyon jo, hogy holnap orvoshoz mész, majd írd meg, mit mondott.
2/4 anonim válasza:
Nekem ez van, bár én nem hányok. Először orvoshoz mentem vele, infúzió kúrát kaptam, 2 hét alatt jött helyre. Azóta többször előfordult, nem megyek orvoshoz, magától elmúlik általában. Persze te menj el, mindenképp, az a biztos ,amit az orvos mond!
Szóval:
3/4 anonim válasza:
Középfülre gyanakszom, gyulladás.Elmúlik, de kell doki meg gyógyszer.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) #2 az volt az! Az orvos megcsinálta nekem azt a fejtornát, utána már csak szédültem még itthon de helyre jött! :)
2015. szept. 1. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!