Afta, szájfekély, mit tegyek? Tipp?
Figyelt kérdés
Nem egy közönséges aftáról van szó, hanem egy rettenetes betegségről. 15 éve húzódik, állandó jelleggel jönnek ki fekélyek, szinte szünet nélkül. Legrosszabb stádiumában 2 ft-os vagy annál is nagyobb méretű sebek jöttek a számban. Hónapokig tarrt, mire elmúlik, hegesen gyógyul, és jön is a következő. Ami biztos: liszteset, cukrosat ha eszem rosszabbodik. Rengeteg orvosnál jártam, sehol nem tudták megfejteni, mi lehet az ok. Immunológusnál voltam, nem mutatott ki a vizsgálat immunológiai okot. 1 éve paleo étrenden vagyok, de nem lett jelentősen jobb, csak némileg. Ha bármi ötlet, tipp van, azért nagyon hálás lennék.2015. aug. 28. 23:52
1/7 anonim válasza:
Cukrot hanyagoltad?
Esetleg vega étrend?
2/7 anonim válasza:
A paleó PONT nem vega, próbáld ki.
3/7 A kérdező kommentje:
Vega voltam 8 évig. Sajnos ez nem befolyásolta pozitívan. Most paleozok. Természetesen semmi cukrot, lisztet, hüvelyest nem eszem 1 éve. Javult, de még így is rettenetes.
2015. aug. 29. 00:03
4/7 anonim válasza:
Tudok rá megoldást, írj!! Egyébként a sok paleós már elgondolkodott azon, hogy ősembereknél az átlag életkor 30 év volt?? Akkor mi bizonyítja, hogy annyira tökéletes ez a számunkra?
5/7 anonim válasza:
Jó erős vitamint és immunjavitót /pld. Béres csepp/ kellene szedned. Ezek mellé karotint, és plusz még E vitamint is. Flavogard is kellene, ez egy erős flavin. C vitaminból is napi legalább 500-at szedjél.
7/7 anonim válasza:
A Glycerinum boraxatum-ot próbáltad már?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!