Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szív melléütés problémák?

Szív melléütés problémák?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, több,mint egy hete fájt a szívem, kellemetlen érzés volt, így elmentem orvoshoz vele. Meghallgatott, EKG-t csinált és megállapította, hogy szív melléütésem van, többet dobban a szívem, mint kéne, és ezek az extra ütések fájnak és ez kellemetlen. Sportolni aktívan nem sportolok semmit, néha edzőterembe járok súlyozni. Nyáron ugye nem volt meg a heti 3 iskolai tornaóra, tehát nem sokat mozogtam.

Naponta több órát ülök számítógép előtt. Jelenleg 75 kg vagyok,182cm magas. Múlt héten napi 1-2 órát éreztem, ma viszont egész nap éreztem már. Doktornő azt mondta, mozognom kell többet és, hogy szedjek magne B6-ot. A szervezetemben kevés az ásványi anyag, tehát elkezdtem szedni 2 napja kalcium-cink-magnézium ,illetve chróm-cink-szelén tablettákat a magne B6 mellé.

Azt is mondták, hogy lehet ez kamasz kor miatt is, és hogy elmúlik,de ha nem menjek vissza 1 hónap múlva. Kissé paranoiás típus vagyok, ezért írtam ide. Szerintetek miért van ez, és el fog-e ez múlni? Van/volt valakinek ilyen gondja? Hogyan kezelte, elmúlt??

2015. aug. 28. 16:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!