PCOS mellett hogy fogyjak?
Iktasd ki a gyümölcsöket és a müzliszeletet, hátha az segít.
És oldd meg, hogy mozogj. Az ugyanis a hormonrendszered helyreállításához kell, és ahogy a rendszer kezd helyreállni, te is elkezdesz majd fogyni.
Ha mással laksz, akkor vállaljon ő is a házimunkából, ha egyedül, akkor szervezd meg okosabban.
Szia!
Teljesen igaza van az elottem szolonak.3orankent kell enned(mint a csecsemőknek ez nem veletlen😃) és a ch elosztasra is figyelni kell.Én is pcos vágyók.Én 25kilot fogytam igy.Figyeltem a ch-ra Ennyi.Sportolni nem mindig volt időm de ha igen akkor gyorsabban fogytam persze van egy stagnáló időszak is ami nekem 1-2honap volt attolne ijedj meg ilyenkor az ember egy dekát nem fogy.De ez előtt meg jelentősen meg utana is.
Annyi hogy én abszolút nem ettem fehér lisztet semmilyen cukrot(helyette stevia,eritritol)..SEMMILYEN OLYAN DOLGOT AMINEK 100GRJABAN 30-NÁL TÖBB CH VAN!De mellékesen megjegyzem a pörköltet es a házi kolbászt ettem magában tészta kenyér nélkül 😄
A rejtett cukrokra vigyáztam pl.a felvagottakban A MUZLI IS CUKROS!NEm mindegymikor eszel lassan vagy gyorsan felszivodo ch-ot!Ez nagyon fontos.Gyorsan felszivodot pl.gyümit tejterméket csak uzsira vagy tízóraira!
Ha szereted pl.a tojást az tökéletes pl reggelteljes kiőrlésű kenyérrel de a kenyeret számolni kell.(én mondjuk inkabb ettem hozza zolseget meg sajtot.
En 180gr cht ettem egy nap igy elosztva :25reggel,30tizorai,55ebed,30uzsi es 40 vacsi.De ez én vagyok😄
Remélem tudtam segíteni.jo fogyást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!