Nyitott gyomorszáj megszüntetése természetes módon?
Vannak olyan tabletták, amik leszűkítik, összehúzzák a gyomorszáj izomzatát.
Nekem már 25 évvel ezelőtt írt fel ilyen tablettát orvos(gasztroenterológus). Aztán meg az volt a baj, hogy a gyomorszáj nem minden nyelésnél nyílt meg. Néha, reggelente, nyelés közben majd szétfeszült a nyelőcsövem, roppant fájdalmas volt. Aztán pszichiátriára kerültem, mert azt mondták, lelki eredetű a probléma.
Ma már tudom, hogy a reflux az nem betegség, hanem a szervezet egyik öntakarító mechanizmusa. A nyelőcsőben megrekedt ételmaradványokat igyekszik leöblíteni, csak ezt az egészséges ember észre nem veszi, mert ébredés előtt, mikor a gyomortartalom már folyékony állapotban van, és rögtön vissza is nyeli.
Meg kell találni azt a folyadékot ami oldja a nyelőcsőben rekedt, (tapadt) maradványokat. Én ezt a forró citromos teában találtam meg,(esetleg cseppnyi pálinkával)
A gyomorsav idővel felcsípi, elernyeszti a záróizomzatot és akkor már óhatatlanul is felszökik a gyomortartalom.
A betegség leküzdése komoly energiát(befektetést igényel, ezt most itt nem tudom leírni, lépésről lépésre kell megszüntetni minden okot, aminek ez a következménye.
Utolsó, te is jó sok mindenen mehettél keresztül :(
Végül megoldódott a problémád?
Érdekel, hogy valakinek volt műtétje és hogy sikerült.??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!