Fáj a lábam és már volt, hogy sírva fakadtam, mit tegyek?
Kiskorom óta tudom, hogy lúdtalpas vagyok, nagyon nem fájt akkoriba a lábam, ezért nem is foglalkoztam nagyon vele, nem is nagyon hordtam betétet.
kb 10 éve volt egy durvább 15 km-es sétám (mert eger és noszvaj között nem volt busz és hazagyalogoltunk anyámmal)
akkor nagyon durván fájt a lábam.
Gimis koromba( 6 éve) csak akkor fájt a lábam ha melózni mentem apámmal, ha túrázni mentem vagy csak sétáltam akkor nem. Ebből adódóan ülő munkát kerestem, úgy gondolkoztam, hogy akkor elektronikára járok, (műszerész ugye ülnve szokott forrasztani stb...) később elvégeztem még egy szakmát, itt már gyakorlatra kellett mennem, jelenlegi melóhelyemen dolgozom, már ott teli volt a hócipőm az egésszel, mondom elmegyek tanárnak, csak vegyenek fel a mérnökire (pár ponton buktam sajna meg már idősebb is vagyok, hogy csak esti lett volna). Mostani melóhelyemen fél óránként leülök ha tehetem, kollégáimnem nézik jó szemmel, vagyis őket nem érdekli de szólnak, hogy ne nagyon üljek, mert górénak nem tetszene...
térdem és körülötte szokott fájni, talpam szokott fájni, meg a lábszáram. 77 kg vagyok és 172 cm, nem érzem magam elhízottnak.
mi lehet a megoldás, forduljak-e orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!