Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ismét előjött a bppv egyensúly...

Ismét előjött a bppv egyensúlyközponti betegségem de most kicsit máshogy . Mit tudnák tenni?

Figyelt kérdés
16 éves kiskorom óta vannak gondok a fülemmel műtötték is sokat régen még amikor elsős voltam volt egy hosszú szédüléses estém amikor az egyensúlyom összevissza inogott.Ez egy év után is alöjött de abbamaradt utánna már csak foltokban jött elő nem volt annyira vészes.Majd hatodikos koromban jött az esténként hirtelen megfordul velem a világ egy kis időre akkor felkerestem Dr. Szirmai Ágnest akihez el is mentem magánrendelésre és arra jutott hogy ilyen egyensúly rendszeri megbetegedésem van .Kaptam rá valami természetes gyógyszereket ,és egy kis füzetet abban pedig gyakorlatokat .Igazándiból elsőnek csinálgattam a dolgokat de aztán nem érdekelt és abbahagytam .Majd 14 éves koromba kb teljesen elmúlt a szédülés tünetmentes lettem és még az eggyensúlyom is sokat változott.De sajnálatosan egy 2 hete szedtem egy allergiagyógyszert aminek a mellékhatása volt a fáradtság és szédülés .Késön vettem észre már csak akkor amikor az egyik nap rámjött egy olyan szédülés ami inkább ilyen imbolygó részegséghez hasonló volt.Ez addig tartott míg a gyógyszert szedtem,amióta leálltam vele 4 nap után már csak kicsit éreztem magam imbolyogva .De két hét elteltével néha előjön úgy hogy kicsit imbolygok nem vészes de idegesítő .Segítségeteket szeretném kérni aki ugyan ezt átélte.Szerintetek Dr. Szirmai Ágnes tornája kigyógyithat ?vagy ez most valami más?Szívesen elbeszélgetnék egy olyan emberrel akinek volt ilyenje mert egyedül érzem magam ezzel a betegséggel
2015. aug. 12. 23:30
 1/2 anonim válasza:

Szia.

Én is evvel a betegséggel küzdök már egy ideje, ha szeretnéd én szívesen beszélgetek erről veled. :) 14/L

2015. szept. 16. 21:48
 2/2 anonim válasza:
Szia nekem sikeresen helyreallította az orvos mire rajottunk mi bajom van ..hat ien ez a fullkristalyok.. fel ev mire megtalaltak addig mindennek elkezeltek...egyebkent nekem hiaba mondtak hogy mar okes minden , meg neha szedulok inkabb bizonytalan a jarasom ha ram jon es a fejfajasok is este remelem abba marad egyszer...kitartast neked en hiszek abban hogy teljesen elmulik majd ....:)
2018. okt. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!