Stressz,fűszeres ételek,alkohol,hagyma,koffein.stb
Hónapokig semmi bajom nem volt.Most meg görcsölök mint az állat.Se hasmenés,semmi más.Csak a görcsök,de az nagyon kemény!
F40+
Nekem a Duspatalin szokott segíteni.
Bár nelem elég enyhe IBS-em van (vagy 10 éve).
Leggyakrabban kialvatlanság, stressz, koffein, ebéd után túl korai vacsi, hivatali ügyintézés, hasmenéstől való félelem, olyan helyen tartózkodás ahol nincs a közelben wc, olyan szituáció hogy pl valakivel együtt utazom és beszélgetni "kell", stb okozza nálam (illetve valószínűleg a túl sok gyomorsav - noha az orvos erre azt mondta, hogy hülyesêg).
Nagyon ritkán hatalmas lelki nyugalom van rajtam, és érzem, hogy nem lesz semmi baj - és ilyenkor nincs is - de nem tudom, hogy azért vagyok nyugodt, mert érzem, hogy rendben a hasam, vagy azért van rendben a hasam, mert érzem, hogy nyugodt vagyok.
Nálam a legbiztosabb kombó: indulás előtt wc (akár többször) + Duspatalin + savcsökkentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!