Fiú vagyok és a jobb mellbimbóm nagyon fáj. Meg van keményedve és piros. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Ha a ruha hozzáér már az is fáj nagyon. Ma reggel kicsit vérzett is. Egyre jobban fáj és feszül is. Mitől lehet ez? 28/F vagyok.2015. aug. 12. 09:48
1/8 A kérdező kommentje:
Pontosabban csak a hegye fáj, nem az egész mellbimbóm, de az viszont nagyon. Rendkívül rossz érzés, még nem volt ilyen nálam soha.
2015. aug. 12. 09:55
2/8 anonim válasza:
Ha jobb melbimbód nagyobb mint a bal akkor lehet novőgőrcs.Nekem most volt ilyen(13 éves vagyok) az akkor 3 napon belűl elmúlik.
De ha nem enyhül 3nap után nézesd meg dokival
3/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyobb, egyforma méretű mindkettő.
2015. aug. 12. 10:16
4/8 A kérdező kommentje:
Még valami ötlet esetleg? Most is nagyon fáj, alig tudok fürdeni miatta.
2015. aug. 12. 13:27
5/8 anonim válasza:
Probáld ki a kamilla teát. Az sok mindere jó én is szoktam használni ha nagyon fáj. Áztass be egy kis vatta pamacsot és tedd rá! De szerintem jobban jársz ha dokihoz ha vérzik!
7/8 anonim válasza:
csomót nem érzel? gyulladás is lehet, mivel az emlő egy mirigy, ami begyulladhat, vagy az ott lévő kötőszövet is begyulladhat
8/8 anonim válasza:
én 2 dologra tippelek
1., a póló kidörzsölte a nagy melegben, beizzadt stb
2., valami bőrbetegség (ekcéma, gombásodás..), ami felrepedt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!