Mitévő legyek? Szeretkezés után (valószínűleg gomba fertőzésem lett) a többi lent
Nyilván..de valahogy kizárnám (még) addig míg nem muszáj nem vonnám bele nem szívesen mutogatja valaki a micsodáját random embereknek...a kérdés amúgy se erre irányul
Mellesleg Te azt hogy kérdésre kérdésel válaszolni? ....
Egyébb használható 5let valaki mástól ? Nem is értem a szöveg melyik részét nem lehet érteni értelmezni? De akkor gyengébbek kedvéért kiemellem a kérdésemet...
"A kérdésem arra irányulna hogy mivel lehetne kenni kezelni"
(Nyilván nem én vagyok az egyetlen a földön akinek volt már ilyesmiben része..természetesen számítottam az orvosos meg mondó emberekre ...de valami csoda folytán mertem remélni hogy akad olyan ember is aki át élt hasonlót esetleg és tudd használhatót biztatót mondani)
A barátnőd volt orvosnál? Ha nem honnan tudod, hogy gomba? lehet más is...
Írod, hogy Canestenndl kenegetes, a barátnőd meg kúpot használ. Akkor miért kérdezed, hogy mivel kéne kezelni? Ezekkel...
Ha nem hatnak, akkor menjetek dokihoz (hiába nem akarsz, ez nem választás kérdése), ő ad majd neked valami szájon át bevehető gyógyszert rá, vagy kiderül, hogy nem is gomba.
Mindenesetre, amíg nem múlt el teljesen mindkettőtöknél, kizárólag óvszer használatával legyetek együtt.
Ha barátnőd volt orvosnál (remélhetőleg), akkor az orvos felír mindkettőtöknek gyógyszert, mivel együtt kell kezelni, hogy ne fertőzzétek vissza egymást.
Pontosan, csak szerológiai vizsgálat tudja megállapítani a kórokozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!