Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egyik napról a másikra belázas...

Egyik napról a másikra belázasodott a bátyám?! DE SEMMI EGYÉB TÜNET NINCS!

Figyelt kérdés

Mi lehet ennek az oka?

Csak magas a láza (38.9)

vett már hűtő fürdőt meg lázcsillapítót de semmi. Nem megy le a láza és nem tudjuk hogy ez mitől van.

2015. aug. 8. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy orvoshoz menjetek el megkérdezni. Itt egyikünk sem látnok vagy jós, hogy megmondjuk.
2015. aug. 8. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem volt kint sokáig a napon? Lehet, hogy napszúrást kapott.
2015. aug. 8. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak gyors lefolyású nyári vírusbetegségek hirtelen magas lázzal, ezt követő enyhébb bélhuruttal. Persze légkondicionálás mellett elfordulhat legionella fertőzés is. Mindenesetre a hatékony lázcsillapítás fontos. Megfelelő adag lázcsillapító mellett 1 órán belül kell érződnie a hatásnak.
2015. aug. 8. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha 3 nap alatt nem múlik el gyógyszer hatására sem akkor kötelező orvost keresni.

Én másfél hétig voltam lázas a suli végén, nem vitte le semmi és már odáig fajult a dolog, hogy járni nem bírtam, nem tudtam enni sem. Elmentem az orvoshoz, felírt egy gyógyszert és kiderült, hogy meg van dagadva mind a kettő mandulám. Mondta, hogy kellett volna éreznem, hogy fáj a torkom, de semmit nem éreztem. A gyógyszer sem hatott, elküldött vérvételre, ahol kiderült, hogy cseppfertőzés útján terjedő betegségem volt (pl. iszol valaki után). Igazából a láz csak egy tünet.

Nem akarlak megrémíteni, lehet tesóddal más van, de ha 3 nap alatt semmi sem hat, akkor háziorvos!

2015. aug. 8. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Életemben kétszer is volt pechem tapasztalni ezt a fura valamit.. egyik percről a másikra láz, amit nem lehet levinni. 3-4 nap mire magától elmúlik. Egyébként nekem a második lázas napomra torokgyulladás is járt hozzá, vírusnak tűnt. Egyszer voltam vele dokinál, másodszor már nem. Állítólag létezik egy olyan virus, ami influenza szerű tüneteket okoz de nyáron, a legnagyobb melegben.
2015. aug. 8. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja kihagytam, hogy mindkét eset a legnagyobb melegben volt.
2015. aug. 8. 19:54
 7/8 szamo77db ***** válasza:
Forduljatok orvoshoz. Ez nem játék, az orvos tudná, mit kell vele csinálni.
2015. aug. 8. 20:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Ma ment orvoshoz, kapott gyógyszert így lement a láza minden rendben most már nem fáj se a feje, hidegrázása sincs semmi.

Köszi mindenkinek a választ! :)

2015. aug. 10. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!