Egyik napról a másikra belázasodott a bátyám?! DE SEMMI EGYÉB TÜNET NINCS!
Mi lehet ennek az oka?
Csak magas a láza (38.9)
vett már hűtő fürdőt meg lázcsillapítót de semmi. Nem megy le a láza és nem tudjuk hogy ez mitől van.
Ha 3 nap alatt nem múlik el gyógyszer hatására sem akkor kötelező orvost keresni.
Én másfél hétig voltam lázas a suli végén, nem vitte le semmi és már odáig fajult a dolog, hogy járni nem bírtam, nem tudtam enni sem. Elmentem az orvoshoz, felírt egy gyógyszert és kiderült, hogy meg van dagadva mind a kettő mandulám. Mondta, hogy kellett volna éreznem, hogy fáj a torkom, de semmit nem éreztem. A gyógyszer sem hatott, elküldött vérvételre, ahol kiderült, hogy cseppfertőzés útján terjedő betegségem volt (pl. iszol valaki után). Igazából a láz csak egy tünet.
Nem akarlak megrémíteni, lehet tesóddal más van, de ha 3 nap alatt semmi sem hat, akkor háziorvos!
Ma ment orvoshoz, kapott gyógyszert így lement a láza minden rendben most már nem fáj se a feje, hidegrázása sincs semmi.
Köszi mindenkinek a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!