15 éves vagyok és már 5 éve hogy a makkomon a bőr teljesedik ki, ez baj?
Figyelt kérdés
15 èves vagyok ès az az èrdekes hogy a makkomon a bőr mikor bemerevszik akkor az egèsz makkot lehet látni de nem is lehet húzni rajta mert nem engedi a bőr, mikor nyugalmi állapotban van akkor se teljesedik rajta a makkon a bőr, ez miért van? ès ez baj?2015. aug. 6. 12:18
1/10 anonim válasza:
mi az, hogy teljesedik? magyarul esetleg nem megy?
2/10 A kérdező kommentje:
úgy értem h nincs rajta teljesen.
2015. aug. 6. 14:12
3/10 anonim válasza:
Az nem baj valakinek csak félig fedi el a makját a bőr nekem általában teljesen.
4/10 A kérdező kommentje:
ès ez ugye nem fog kèsőbb gondot okozni pl. szexuális aktusnál?
2015. aug. 6. 14:56
5/10 anonim válasza:
Nem fog gondot okozni de amúgy is változik még meg nő most kezdesz férfi lenni én is megijedtem mikor változott a péniszem testem stb és meg voltam ilyedve.
6/10 anonim válasza:
Történt-e valami 5 éve, hogy megváltozott a fitymád?
Amúgy meg nem baj. Nem szokott zavarni hogy kinn van a makkod?
7/10 anonim válasza:
Nincs kin neki csak mereven az meg nem gond.
8/10 anonim válasza:
Azt írta, hogy részben kinn van nyugalmi állapotban is, ezért gondoltam megkérdezni.
9/10 A kérdező kommentje:
igen nyugalmi állapotban is kint szokott lenni de csak fèlig, nem zavar igazából.
2015. aug. 8. 00:53
10/10 anonim válasza:
Ha nem fáj nem zavar akkor szerintem nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!