Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Már több hónapja fáj a gyomrom és a beleim.

Elmentem orvoshoz, megnézték a széklet, vizelet, és a vér mintát is, de semmit nem találtak.

Tünetek :

Gyomorgörcs,

felpuffadás,

néha hőemelkedés,

nagyobb fájdalomnál hasmenés, de néha szorulás, és korog a gyomrom.

Sajnos leírhatatlan fájdalom, és ha elmúlik mintha semmi bajom nem is lett volna, aztán a semmiből visszajön.

Általában a gyomrom fáj, és ritkán rákezd a beleim is, de az enyhébben. Ami még feltűnt hogy amióta ez van, fáj alul a csontom. Nem tudom mi lehet, előre is köszönöm válaszuk.

2015. aug. 5. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Crohn-betegségre nem gyanakodnak?
2015. aug. 5. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem igazán, de ha talán ez lehet a bajom akkor tudom én magam kezelni?

Igazából nem szívesen mennék béltükrözésre.

Vagy az ilyesmit máshogy is megtudják állapítani?

Előre is köszönöm a válaszát!

2015. aug. 5. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan diagnosztizálják. Itt lehet róla többet megtudni. Nem ijeszgetni akarlak vele, de a láz miatt ez is felmerülhet.

[link]

2015. aug. 5. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Viszont nekem a gyomrom is fáj. Sőt az kezdett el először. Amióta ez van, sok levegő van a hasamba, és valószínűleg talán ez okozhatja a belekben kisebb nyomási fájdalmakat, de kitudja.:/
2015. aug. 5. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!