Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ennek az oka?

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Ma mikor wc-ztem sötétebb színű volt a székletem és lágyabb. Ma nyáron már egyszer ment a hasam, és meg vagyok ijedve, hogy ez mitől lehet.. Hasi fájdalmaim nincsenek, ma 2x voltam WC-n..

Ma 1x volt, hogy fennmaradt a vizen és ahogy láttam szétbomlott, amire azt írták, hogy sok gáz volt benne, a második széklet pedig ilyen sötétebb színű, lágyabb...

Nagyon meg vagyok ijedve, hogy ez mitől lehet..

15/F

2015. aug. 2. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi baj. Mit ettél?
2015. aug. 2. 14:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap nagyon semmit mert nem igazán voltam itthon.. Főtt ételt egyáltalán, szendvicseket csak..
2015. aug. 2. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egyébként ezen a nyáron van egy enyhébb hasmenéses vírus, mondták a tv-ben. Már nekem is ment a hasam, alig egy hete. Semmi pánik! :-)
2015. aug. 2. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet ez az oka. A főtt étel és a leves nagyon fontos a szervezetnek. Nem kell minden nap, de fontos. De habzsoltál? Mert ha habzsolsz, több levegő kerül a szervezetedbe, ezért is mállhat szét.
2015. aug. 2. 14:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán szoktam olyan gyorsan enni.. Nem nagyon szoktam figyelni, hogy hogy eszek de nem túl gyorsan
2015. aug. 2. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Aha. De akkor se pánikolj, nekem eddig egész életemben nem volt 2szer ugyanolyan székletem. Várj kicsit, figyelj oda mit eszel, és ha ilyet tapasztalsz újra, lehet, hogy jobb orvoshoz fordulni.

Semmi baj nem lesz, nyugiii! :-)

2015. aug. 2. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!