Normális az ilyen szintű emlékezetkiesés?
Korubelul 1 eve szedek nyugtatot. Eloszor 2mgos rivotrilt negyedeltem, majd jott a felezes utana mar magaba a 2mg... Eszre vettem egy ido utan h nem nagyon tudok beszelni, abba hagytam valtottam 0,25os frontinra .. Majd emelnem kellett mert mar nem ereztem a hatast, 0,25bol 10db volt az alvasomhoz az elegendo adag. Most valtottam 0.5re abbol 4et szedek ami 2mg.
Elozo kapcsolatom megviselt nagyon, az akkori parom bantalmazott, ezert elmentem orvoshoz es akkor kezdtem szedni.
Nagyon durva emlekezetkieseseim vannak... Mar szinte ilyeszto. Kerlek benneteket a negativ kommentektol kimeljetek. Aki hulye azt nem kell sajnalni, tisztaba vagyok vele hogy butasagot csinalok, de ez nem segit a leszokason.
Szeretnek valami tanacsot letudnam e esetleg kuzdeni egyedul a leszokast amit inkabb szeretnek, mint orvost, vagy forduljak szakemberhez?
Elore is koszonom
20/L
Frontint szedtem évekig, féltem a leszokástól az elvonási tünetek miatt. Egyedül nem is ment.. Pszichiáterhez mentem aki felírta a Tegretol 200 mg-os kapszulát. Semilyen elvonási tünetem nem volt amikor szedni kezdtem, és a doktornő azonnal leállitott a Frontinról. Nem fokozatosan kellett abbahagynom
!!! Szociális problémáim miatt azóta Parogent ( Paroxetin ) szedek, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!