Tüszős mandulagyulladásom van, már egy hete és nem igazán múlik el! Mit tegyek?
Sziasztok!:)
Egy hete voltam dokinál és meg alapította hogy tüszős mandulagyulladásom van, és fel írt 5 napig antibiotikumot, viszont az még akkor csak az eleje volt a betegségnek.
Annyira nem is foglalkoztam vele meg készülnöm kellet a nyaralásra ami nem a legrövidebb út mert összesen 18 nap.
Aztán amikor el indultam nyaralni már aznap éreztem hogy ez egyre rosszabb lesz...
A nyaralás második napján, el kezdet bedugulni az orrom, és érzetem hogy tele van sleljmal.
Aztán harmadik nap reggel meg már arra keltem hogy nyelni nem tudok úgy fáj a torkom, és ez csak egyre rosszabb lett, de mind eközben szedtem algopirynt, ittam wicket,néha algoflexet szedtem, de semmi! Nem éreztem azt hogy jobb lett volna.
Aztán el kezdtem teázni, és inhalálni de igazából az is csak enyhítette,a bal fülem is el kezdet fájni tegnap este,és nagyon félek hogy mi lesz ha rá fog húzódni a fülemre a gyulladás:(
Gargarizáltam sós vízzel, próbáltam fagyit enni...stb!
Szóval mindent meg próbáltam amit találtam az interneted,de nem érzem azt hogy javult volna, és mivel az orrom be van dugulva ezért éjszaka nyitott szájjal alszom és minden reggel arra kelek fel hogy az egész torkom kivan száradva, szóval az rá tesz még egy lapáttal a fájdalomra:(
Most éppen Amszterdamban vagyok és holnap utazok tovább Belgiumba, majd onnan egy hét Párizs...( és a gyógyszereim is fogyóban vannak)
Nagyon vártam ezt a nyaralást de így élvezhetetlen!
Kérlek bárkinek bármi tippje van esetleg tapasztalata ezzel a betegséggel azt is szívesen el olvasom!
Csak valahogy gyógyuljak már meg :(
Köszönöm hogy el olvastad! :)
Végül is igazad van! :D
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!