Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mellkasi fájdalom. Kell...

Mellkasi fájdalom. Kell aggódnom? A leleteim jók.

Figyelt kérdés

Épp Olaszországban vagyok nyaralni, de megjártam ma kórházat ma. Éjjel szúrt a szívemnél bal oldalon, feszített a mellkasom, nyomott és kisugárzott a bal kezembe. Most is enyhén érzem ezt a mellkasi szorítást. Nem volt sose probléma a szívemmel, egészségesen eszem és sportolok. Ma a kórházban vettek vért, vérnyomást mértek (100/50, nekem mindig alacsony), EKG is tökéletes lett. 23 éves lány vagyok, én pánikrohamra is gondoltam, de mostanság semmi stressz nem ér. Persze mindig a legrosszabbra gondol az ember, főleg a szívnél. Érdemes még otthon megnézetnem több szervem is? Ill. így hogy minden eredményem jó, a szívproblémát kizárhatom?

Köszönöm!

2015. júl. 29. 19:22
 1/3 A kérdező kommentje:
*100/70 volt a vérnyomás, elírtam.
2015. júl. 29. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A pánikbetegség nem egy stressz következménye. Amit leírtál az nem pánikroham jellegű dolog. Különben volt már pánikrohamod, hogy rögtön az jutott az eszedbe? És igenis idehaza érdemes egy rendesebb kivizsgálást csinálni...

Jut eszembe? a pánikroham után nincs visszamaradó mellkasi szorítás. Engem ez zavar a leírásodban.

2015. júl. 29. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem volt még, nem tudok róla. Pár hete légszomjam volt éjjel, nehezen vettem a levegőt, mintha valami ránehezedett volna.

Továbbá az a fura, hogy legutóbb a repülőn is rosszul lettem. Pánikszerű halálfélelem tört rám és elsötétült minden, kapkodtam levegőért, hányingerem volt. Ez kb. 10-15 percig tartott.

Néha pedig reggelente rosszullétek gyötörnek, ha nagyon korán kelek, szédülök, hányingerem van (terhesség kizárva), erre sem tudok rájönni, miért van, de csak korán kelésnél...

2015. júl. 29. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!