Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Antibiotikum pattanásra?

Antibiotikum pattanásra?

Figyelt kérdés
Voltam bőrgyógyásznál írt fel kenőcsöt ami persze szinte semmit sem ért, legközelebb megyek antibiotikumot fog felírni, még régen évekkel ezelőtt szedtem, amig szedtem elmult szép volt a bőröm de utána minden kezdődött előröl :s ennek igy mi értelme? komolyan már nem tudom mit tegyek hogy elmuljon ez az évek óta kínzó bőrprobléma :(
2015. júl. 28. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, szedj minden csip-csup szarra antibiotikumot.
2015. júl. 28. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy nem akarok, egyszer szedtem életemben annak se volt értelme
2015. júl. 28. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a pattanásoktól meg akarsz szabadulni végleg akkor először is vizsgáltasd ki normális orvosokkal hogy mi okozza, aztán azt kezeltesd. Ha nem szűnik meg a gond, akkor nem fog elmúlni a pattanás.

Gondolom a doki valami hormontartalmú gyógyszert ad, attól elmúlik amíg szeded... de ez örökké nem szedhető és tönkre is teszi a szervezeted. Szóval ez felesleges. A krémek meg max arra jók hogy ami kijön az hamarabb elmúljon.

2015. júl. 28. 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:
na igen, gyógyszereket nem akarok szedni, azok csak kezelik de nem szüntetik meg az okot, csak már 3 bőrgyógyásznál voltam és mindegyik ugyanazt fujja, kenőcs antibiotikum
2015. júl. 28. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Zynerit kenöcs én azt használtam és jó volt
2015. júl. 28. 21:48
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem semmit nem ért, minimálisan kevesebb lett de annyi
2015. júl. 28. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
de az se jó ha mindenféle kenőcsöket használsz
2015. júl. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!