Antibiotikum pattanásra?
Figyelt kérdés
Voltam bőrgyógyásznál írt fel kenőcsöt ami persze szinte semmit sem ért, legközelebb megyek antibiotikumot fog felírni, még régen évekkel ezelőtt szedtem, amig szedtem elmult szép volt a bőröm de utána minden kezdődött előröl :s ennek igy mi értelme? komolyan már nem tudom mit tegyek hogy elmuljon ez az évek óta kínzó bőrprobléma :(2015. júl. 28. 21:09
1/7 anonim válasza:
Persze, szedj minden csip-csup szarra antibiotikumot.
2/7 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy nem akarok, egyszer szedtem életemben annak se volt értelme
2015. júl. 28. 21:24
3/7 anonim válasza:
Ha a pattanásoktól meg akarsz szabadulni végleg akkor először is vizsgáltasd ki normális orvosokkal hogy mi okozza, aztán azt kezeltesd. Ha nem szűnik meg a gond, akkor nem fog elmúlni a pattanás.
Gondolom a doki valami hormontartalmú gyógyszert ad, attól elmúlik amíg szeded... de ez örökké nem szedhető és tönkre is teszi a szervezeted. Szóval ez felesleges. A krémek meg max arra jók hogy ami kijön az hamarabb elmúljon.
4/7 A kérdező kommentje:
na igen, gyógyszereket nem akarok szedni, azok csak kezelik de nem szüntetik meg az okot, csak már 3 bőrgyógyásznál voltam és mindegyik ugyanazt fujja, kenőcs antibiotikum
2015. júl. 28. 21:33
5/7 anonim válasza:
Zynerit kenöcs én azt használtam és jó volt
6/7 A kérdező kommentje:
nekem semmit nem ért, minimálisan kevesebb lett de annyi
2015. júl. 28. 21:59
7/7 anonim válasza:
de az se jó ha mindenféle kenőcsöket használsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!