Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez szerintetek szervi betegség...

Ez szerintetek szervi betegség vagy tényleg idegi alapon van?

Figyelt kérdés
Néha szédülök, szorít a torkom, a hasamnál, a mellkasomban furcsa érzés. Néha a fejem is nyom mi a nyelvem mintha magától mozogna és bizsereg. Fekvéskor egész jól vagyok. Meg ha felkelek utána kb 10 percig. Ja és van egyfajta belső ree, változó intenzitással. Volt ekg-m, vérvizsgálat, mindkettő jó lett. A doki szerint egyértelműen idegi, bár idegesnek abszolút nem érzem magam, ráadásul sem a receptre kapható nyugtató, sem ezek a gyógynövényes cuccok nem segítettek. Szerintetek vizsgáltassam magam tovább vagy fogadjam el hogy idegi?
2015. júl. 27. 09:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, lehetnek korábbra visszamenő lelki okok is a háttérben, de őszinte leszek veled, nekem egy fillérembe nem került a pszichológus, ugyanis a háziorvos küldött tovább, így TB alapon teljesen ingyenesen jártam pszichológushoz a lakcímem szerint illetékes kórházba.:)
2015. júl. 27. 10:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Na ez tök jó hogy van ilyen lehetőség is :) nekem akit mondták, alkalmanként 10E ft-ot kér. Azért nem mindegy...
2015. júl. 27. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert ők gondolom privátba jártak és nem TB alapon.
2015. júl. 27. 12:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Persze ez biztosan magán pszichológus volt, csak heti 2x délután rendel :)
2015. júl. 27. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:
próbálj meg sok folyadékot inni(kola ne és kává se) és sok vitamint szedni
2015. júl. 27. 13:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Elkezdtem szedni b vitamin komplexet, napi 3x1-et, meg c vitamint. Igyekszem sokat inni,(víz, gyümölcslé) enni viszont nem bírok, csak néha egy keveset. Remélem hahatni fog a sok vitamin, kérdés h mikor.
2015. júl. 27. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!