Ez napszúrástól vagy valami fertőzéstől lehetett inkább 3 éve nyáron?
Horvátországban nyaraltam, véget ért egy strandolós nap (egész nap meleg, napos idő volt, több órát a strandon voltam), este nem éreztem semmi különöset, vacsoráztam, lefeküdtem aludni. Majd éjjel 1 körül nagyon kellemetlen hasi érzésekre keltem fel, elmentem wc-re, és két hullámban kihánytam az egész vacsorát. Majd utána mindent kihánytam, még egy pohár teát is. A következő napon csak kevés vizet ittam néha-néha, majd este már valami könnyű ételt ettem, ezek már bent maradtak.
Semmi különöset nem ettem este, nem étteremben ettem hanem a szálláson ami ott lett megfőzve a konyhában.
Ez fertőzés, vagy napszúrás lehetett? Napszúráshoz nem jött elő túl későn, strandolás után jó sok órával?
Nekem volt már napszúrásom. Nappal ugye strand, késő este, inkább kora éjjel, pontosan ahogy te is, hányinger, rosszullét, ment a hasam, sőt még be is lázasodtam.
1 nap alatt rendbe jöttem. Szóval simán lehetett napszúrás is.
De akár egy gyenge vírusos fertőzés is.
De tényleg, 3 év után már nem mindegy?
Most már jobban figyelj oda az ilyen dolgokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!