Szédülök. Mit tegyek?
Valami vírust elkaptam. Már a vége fele járok, márcsak egy probléma van: szédülök. Keveset aludtam, mert fájt a hasam (már nem). Ha ma kipihenem magam, lehet, hogy holnapra elmúlik? Ha igen, addig hogy enyhíthetném a szédülést?
Normális válaszolóknak előre is köszönöm.
13/l
Igen, lehet,hogy elmúlik, de szigorúan pihenj most. Igyál vizet, feküdj le, vizes ruhát tegyél a fejedre. Ha tudnál most enni, akkor az is jó lenne, ha ennél pár falatot. Mivel fájt a hasad, bár nem tudom mitől, valami egyszerűt egyél most.
Lehet, már estére jobban leszel.
Ha sós akkor pláne egyél, de ha nem esik jól inkább ne.
Nekem is volt vírusom pár hete, elég ramatyul voltam én is. Én mondjuk ilyen alap dolgokat bírtam csak enni, pl. keksz, sós krumpli. Bár én hánytam is.
Azt mondom, ha jól esik, egyél, de ne vidd túlzásba. Lehet nem gyógyultál még meg teljesen, és megfájdul a hasad megint. Meg anyudat is kérdezd meg, ő tudja mióta voltál beteg és mennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!