Vérben kimutatható a rák?
Figyelt kérdés
egyszer vettek vért mert szedek gyógyszert a pattanásaimra
akkor kiderült volna ha van valami ?
2015. júl. 21. 19:55
2/17 anonim válasza:
Konkrétan az, hogy rákod van, nem, ahhoz további vizsgálatok kellenek, ha valami kórosat találnak a vérképedben. De szerintem ha minden érték tökéletes, akkor eléggé kicsi a valószínűsége, hogy rákos vagy.
3/17 anonim válasza:
Igen a vérből kimutathatóak a rákos sejtek .
Pl.prosztata vizsgálatnál ezért van a PSA vizsgálat .
4/17 anonim válasza:
Nem. Apunál összes eredmény tökéletes lett, pedig áttétes rákja volt. Tumormarkerekből derül ki.
5/17 A kérdező kommentje:
akkor ki is mutatható meg nem is
2015. júl. 21. 20:25
7/17 anonim válasza:
4 es nagyon kétlem én azt amit te irtál .Szerinted akkor miért van az a rengeteg vérvétel a rákos betegeknél ?
Most jártunk végig egy ilyen torturát,már a műtét is megvolt .
8/17 anonim válasza:
A leukémia sem mutatható ki teljes bizonyossággal, ahhoz is kellenek még további vizsgálatok. Csak a gyanú merülhet fel a vérvétel alapján.
9/17 anonim válasza:
Pedig úgy van, ahogy a négyes írta. Tumormarker utal a rákra, de attól lehetnek jók a vér eredmények.
Minden műtét, kemoterápia előtt vért vesznek, mert ha azok eredménye nem jó, nem adható a kemoterápia sem.
10/17 anonim válasza:
Igen,Nekem is tökéletes volt a laborom,a nagyműtét előtt.Igaz nekem korai szakaszban lett megműtve,de a labor akkor sem mutatott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!