Tegnap estétől fáj a fülem, meg ha eszek, beszélek az egész jobb oldal. Mi lehet ez?
Gondoltam,lehet huzatot kaptam,mert szerdán barátnőmékkel kocsikáztam és le voltak húzva az ablakok,mert cigiztek.Aztán tegnap este már nem tudtam a jobb oldalamon feküdni,mert fájt a fülem. Ma reggelre elég rossz volt,most jobb egy picit.De ha eszek,beszélek fáj. Meg időnként picit jobban fáj pár mp-re.
Valószínű csak hétfő délután vagy kedden tudok orvoshoz jutni.Melóhelyen hétfőn kezdek,első nap gáz lenne nem menni,plusz egyedül hagynám a kolléganőt.
Addig a piros lámpa most hirtelen nem jut eszembe,jó lehet rá?
Kedden vagy szerdán mindenképpen elmegyek fülészetre! Hétfőn dolgozok így az kilőve.
Vettem be délután Advil ultrát azóta jobb a helyzet:)
Meleg sós pakolást javasolt pár ismerősöm.Zokniba só,megmelegíteni és míg ki nem hűl addig a fülön. Majd mikor megyek aludni meg csinálom. Az tudom,hogy jó szokott lenni fülgyulladásokra.Gyerekként is anyum sokszor csinálta ezt a meleg sós párnás módszert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!