Aranyeres problema, segitenetek?
én már ami a piacon van minden aranyeres megoldást kipróbáltam ... íródott már egy fél tonna szakirodalom
ezen témában is .. hogy népbetegség meg ez meg az ..
ami biztos hogy se a "cefreivászat" se a kv fogyasztás se a húsevés nem kedvez az aranyér elmúlásának, főképp se a
pia se a hús mivel nem úgy hat a keringésre hogy az kedvező lenne ... már ami az étkezést illeti ...
amit még meglehet említeni a mozgáshiány ... egyértelműen
nem segíti elő az elmúlását ...
-nagy vonalakban egyetlen gyógyszertáras cucc se ér semmit .. amit próbáltam az a reparon meg a hemorid ... akár fogkrémet is lehet rákenni ugyanannyit ér ...
-ülő fürdőnek a diófa leveles dolgok se sokat sajnos ... belső aranyér esetén nem is éppen alkalmazható könnyedén
- ami viszont ér valamit az meg a bükki füves ember is nagyban ajánlja az a friss útifű azaz ami tavasszal nő .. ezzel csak az a baj hogy egyszer nő egy évben és sehogy se lehet érdemileg tartósítani olyan formában hogy az használható legyen akár külső akár belső aranyérre .. de legalább hat ...
- ami meg valóban nálam be is vált az a méz + fokhagyma kombó ... a logikusan belegondol az ember is megér egy próbát még ha szkeptikus is az ember. . mivel mind a méz mind a fokhagyma ér összehúzó baktériumölő, keringésjavító
meg nagy vonalakban a jótékony hatásaikat összeszedni is nehéz ... a mézét főleg ...
ez a kombó belsőleg alkalmazva is panacea ... szval mért ne lenne külsőleg is az ...
nekem bevált ...
1-2 kanál mézbe 4-5 gerezd fokhagyma felaprítva ... érlelni minél tovább (1-2hét kb barnuljon meg valamennyire a hagyma)... a méz felhígul a hagymától a hagymából meg távozik a kén (ami szétmarná a szebbik felét annak aki alkalmazza natúran) ... a méz aztán szabadon felhordható a kényes felületre ...
szerintem akinek ez nem segít annak télleg marad a kés ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!