Hol lehet leadni a szép hosszú levágott hajat, hogy parókát csináljanak belőle rákos betegeknek vagy gyerekeknek?
Igazából egy olyan szervezetre gondoltam elsősorban, ahol biztosítják, hoy tényleg azok kapják meg, akik rászorulnak.
Még régen nyaggattam a Nők Lapját vele, pl. róluk zudnám elképzelni, hogy elég olvasótáboruk van, hogy hátteret tudjanak adni. De másodszorra már nem is válaszoltak.
Nekem fontos lenne, hogy az kapja meg, akire gondoltam. Többször vágtunk több mint 30 centis egyenes sötétszőke hajakat a családban, amit direkt ezért növesztettünk. Nem megszabadulni akarnék tőle. Évekig vigyáztunk, hogy szép egészséges maradjon, hogy jól föl lehessen használni. Olyan gyerekeknek, akiknek saját copfjuk nem lehet, mert vagy rákosok, vagy valami betegségük van, amitől kihullott a hajuk.
Odaadhatnám külföldi gyerekeknek is, de nekem fontos lenne, hogy magyar gyerekeknek is legyen ilyen.
Ha még eddig nem volt, akkor meg kell csinálni, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!