S. O. S. Idegbecsípődés lenne? Hogyan orvosolható?
Ma reggel ültem az ágyon és egyszer csak belenyilallt a fájdalom a gerincembe a két lapockám között, a gerincoszlop háti szakaszán. Azóta nem szűnik a fájdalom,oldalra nem is nagyon tudom elfordítani a fejem illetve előrehajolni sem tudok. Fekve is fáj.
1 hét múlva kezdődik az edzőtáborom, addig kiheverhető,illetve mik a teendők? (Lidocaint és Flectort használtam eddig) 18L segítsetek kérlek!!!!
Szerintem egy reumatológushoz vagy idegsebészhez nem árt elmenni. De lóbalzsam és sok pihentetés. majd pár nap múlva nagyon lassú mozgatás.(karkörzés lassan elnyújtva meg fejkörzések)Én személy szerint a Milgamma N nevű "gyógyszert" ajánlanám pluszba hozzá vagy B vitaminokat. De a Flector is jó pihenéssel a lóbalzsam helyett. Ha nem múlik a tábort nem ajánlom,de egy orvost annál inkább.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!