Szerintetek ilyen tünetekkel kérjek időpontot kardiológiai vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Azt előre írom hogy volt már pánikbetegségem és szorongásom, legalábbis annak tartották az orvosok... Mióta "elmúlt" van egy furcsa izgulásszerű érzés a mellkasomban, és a hasam felső részén. Nem fáj nem szúr, inkább csak csiklandó pillangószerű érzés. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni. Voltam a dokinál de ő azt mondta semmi bajom mert akkor nem tudnék egész nap kinn lenni a nagy melegben, vagy a virágoskertben kapálni kertészjedni... Kb. 2 hónapja volt ekg azzal minden rendben volt, a doki szerint a szorongás miatt nyomott a mellkasom és volt légszomjam. De ettől az érzéstől lassan a falra mászok. Már több mint egy hete tart és ha reggel felkelek már rá 1 órán belül érzem. Mostmár pedig jönnek hozzá lassanként a szorongásos pánikolos tünetek is, annyira félek hogy nagy a baj. Eleinte azt hittem talán a hátfájásom okozza ezt a kellemetlenséget de mostmár kivagyok, és a doki azt mondja ne menjek ezzel sehova hiszen jó az ekg-m és a vérképem is. Szerintetek mit tegyek?2015. júl. 10. 14:24
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 23/L vagyok
2015. júl. 10. 14:25
2/5 szamo77db válasza:
Meg kéne nézetni magad orvossal. Keresd fel a háziorvosodat, ő bizonyára tudja, hogyan tovább, milyen vizsgálatok szükségesek esetleg.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát háziorvosnál voltam, ő csinálta az ekg-t és nézett vérképet is, és ő mondta hogy sehová se menjek, mivel nincs semmi bajom hiszen azt az ekg vagy a vérkép kimutatja.
2015. júl. 10. 15:34
4/5 anonim válasza:
Ha jó az EKG, labor és körültekintően megvizsgáltak, akkor nem kell aggódnod!!! Pláne annak tudatában, hogy pánikbetegséged volt. De, ha úgy nyugodtabb lennél, akkor menj el kardiológushoz!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én is ezzel nyugtatom magam hogy az ekg mutatott volna valamit. Amikor csinálták pont nagyon rosszul voltam mégsem mutatott semmit :) a verkepemre meg csak annyit mondott az orvos hogy bárcsak mindenkinek ilyen lenne :) próbáltam ma terhelni magam, de semmi rosszullét... Csak a hátam fáj. Lehet egy jó masszázs kéne xD
2015. júl. 10. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!