Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon fáj a fülem, be is van...

Nagyon fáj a fülem, be is van gyulladva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Voltam fül-orr gégészeten is és ott azt mondták,hogy nincs begyulladva csak tele van zsírral..na ezt ki is mosta. Másnap rohadtul fájt már a sírás szélén voltam! Ma elmentem a háziorvosomhoz és ő azt mondta,hogy be van gyulladva elvileg mindkettő!!!! Fülcsepp,meleg só,kövirózsa,aloe vera mindent használtam és nem lett jobb :( Mitől lenne jobb?

2015. júl. 10. 12:22
 1/5 szamo77db ***** válasza:
Fülcsepp nem csak egyféle van, menj vissza az orvoshoz, hogy írjon fel másikat. Mondd el, hogy változatlanul nagyon fáj a füled! Ne menj neki így a hétvégének. Olyankor csak ügyelet van, hiszen tudod.
2015. júl. 10. 12:27
 2/5 anonim válasza:

Hali!

Ugyanígy jártam én is pár hónapja. Nekem az egyik fülem eldugult, elmentem, kimosták mind a kettőt. Éjszaka arra ébredtem ,hogy úgy fáj,majd be****ok. Visszamentem ,mondta a doki, hogy lyukas a dobhártyám. Antibiotikumot írt fel,egy hét alatt meggyógyult, addig meg fájdalomcsillapítókkal kibírtam.

2015. júl. 10. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmit, nekem 3 hónapig volt bedugulva a fülem és rohadtul fájt. Kimosták, antibiotikum az elején de semmi. Majd magától elmúlt.
2015. júl. 10. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem külső fülgyulladásom van. Tegnap voltam dokinál. Gézcsík, gyulladás csökkentő krém, meg hűtés.

Én melegítettem, míg nem kerültem dokihoz, azt mondta, hogy a lehető legrosszabbat csináltam vele.

Megpusztulok, úgy fáj. Alig aludtam.

Nem igazán látom az alagút végét. Elmúlik ez egyáltalán.

2015. júl. 10. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:

fülcseppet használunk mi is: ciloxan-t, meg cipriol-t kell szednünk. majd kiderül hogy használ vagy nem. eddig amik nem használtak: dalacin, cefzil, otosporin, mometason.

bioptron lámpa és meleg só használatát javasolta a fülész doktornő.

2015. júl. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!