Gerincproblémától lehet furcsa gyengeségérzés a karokban?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé furcsa érzés van a gerincemben, különösen a hátam közepén. Valószínűnek tartom, hogy a helytelen alvási pozíciómtól, mert mindig nagyon kitekerem magam, szinte a hasam alig ér az ágyra. Erre próbálok odafigyelni de álmomban automatikusan úgy fordulok :( Vannak napok amikor nagyon rossz érzés, főleg ha hátra dőlök, furcsa gyengeségérzés van benne mintha az izom lenne gyenge, és még a hasamnál is érzem. Ma meg mindkét karomban is ezt az enyhén csiklandozós furcsa gyengeséget érzek. Tudok vele emeleni stb...csak olyankor kellemetlen. Voltam már háziorvosnál, de ő nem utalt sehova mert szerinte idegi alapon van az egész minden nálam. Voltak pánikszerű tüneteim, mikor megijedtem ettől az érzéstől, még gombócot is éreztem a torkomban, meg hogy nem kapok levegőt. Szerintetek menjek másik orvoshoz aki majd beutal valahová? vagy ez elmúlik magától? Nem nagyon akarom elfogadni hogy nálam minden bajt pszichés dolgokra fognak...2015. júl. 9. 11:45
1/3 A kérdező kommentje:
* igazából legnagyobb félelmem, hogy esetleg tüdőrák, vagy valamilyen daganat. Annyit tudok, hogy Ekg-m, vérképem tökéletes. Ezért gondolják hogy nekem semmiféle bajom sincs
2015. júl. 9. 11:48
2/3 anonim válasza:
Igen, a gerinc probléma kihat sok dologra.A karokra is.
3/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy gerincprobléma okozza, viszont abban is lehet valami, hogy pszichés eredetű. Jó a vérképed is, tehát először is nyugtasd meg magad, hogy semmi komoly bajod nincs. És igen. Menj el egy másik orvoshoz is, és mondd neki, hogy ki szeretnéd vizsgáltatni a gerincproblémádat. Gondolom, ad majd beutalót.
Ha nagyon ideges vagyok, én is szoktam erőtlennek érezni a karjaimat, de azt is tudom, hogy nálam pl. sok minden fejben dől el. Legtöbbször az is beválik, hogy ha fáj a fejem vagy hasam, lefekszem és arra koncentrálok, hogy múljon el. Idejét se tudom már, mikor vettem be utoljára gyógyszert akármire is.
Vizsgáltasd meg a gerincedet és ha tényleg nincs semmi komoly, csak mondjuk az elalvásnak köszönhető az egész, akkor nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!