Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Régóta gyakori hátfájásom...

Manócska1 kérdése:

Régóta gyakori hátfájásom megkeseríti életem. Voltam már csontkovácsnál, jártam gyógytornára és áramos kezelést is kaptam. Semmi sem segített igazán. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
hátfájás,gyakori,semmi sem segített

#hátfájás #nem segített semmi
2015. júl. 6. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor érzed a fájdalmat, nyugalomban (pl. éjszaka, alvásból is felébreszt akár) és mozgásra kicsit enyhül, vagy fordítva? Történt röntgen vagy MRI vizsgálat?
2015. júl. 6. 12:03
 2/6 A kérdező kommentje:
alvázsból nem ébreszt,de reggel fáj,főleg ha elfekszem. napközben is gyakran fáj. nem volt röntgen,sem MR. javaslod?
2015. júl. 6. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg vol már állapítva valamilyen diagnózis, vagy csak szenvedsz?
2015. júl. 6. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs, első vagyok, csak most néztem vissza:-) Azt javaslom, hogy menj el reumatológushoz, lehetőleg arthritis-ambulanciára. Általában időpontot kell kérni, háziorvos írhat beutalót. Egy röntgen mindenképpen kellene (nem is értem, hogy eddig miért nem volt), elképzelhető, hogy MRI is, ha a rtg nem ad elég tájékoztatást. Volt a családban valakinek Bechterew-kórja, pikkelysömöre, rheumatoid arthritise, esetleg arthritis psoriaticája (pikkelysömörhöz társuló ízületi gyulladás)?

Centrumok:

Budapest

Állami Egészségügyi Központ, Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály

Budai Irgalmasrendi Kórház

Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet

Debrecen

Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Reumatológiai és Immunológiai Tanszék

Kenézy Kórház-Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály

Eger

Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézete, Reumatológiai Osztály

Esztergom

Esztergom Város Önkormányzat Vaszary Kolos Kórháza, Reumatológiai Osztály

Győr

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Reumatológiai és Fizioterápiás osztály

Gyula

Békés Megyei Képviselőtestület Pándy Kálmán Kórháza, Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály

Hévíz

Szent András Kórház, Reumatológiai Osztály

Kecskemét

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza, Reumatológiai Osztály

Kerepestarcsa

Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, Reumatológiai Osztály

Miskolc

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Szent Ferenc Kórház-Rendelőintézet, Reumatológiai Osztály

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Reumatológiai Osztály

Nyíregyháza

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Jósa András Oktató Kórháza, Reumatológiai Osztály

Pécs

Pécsi Tudományegyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Reumatológiai Osztály

Szeged

Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, Reumatológiai Osztály

Székesfehérvár

Fejér Megyei Szent György Kórház, Reumatológiai Osztály

Szolnok

MÁV Kórház és Rendelőintézet, Reumatológiai Osztály

Szombathely

Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit ZRt., Reumatológiai Osztály

Veszprém

Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet, Reumatológiai Osztály

2015. júl. 6. 17:57
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm amit javasoltál,fogok kérni hamarosan időpontot. nem tudok róla hogy lettek volna olyan betegségek a családban. mégegyszer köszi.egyébként Egerhez lakom közel,oda kérek majd időpontot
2015. júl. 6. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Röntgen MRI mindenképp,hogy nehogy valami komoly baj maradjon kezeletlenül,de még az is lehet, hogy nincs nagy bajod, csak erősíteni kellene a tartóizmaidat,(mondjuk azt mindenkinek kéne)gyógytornászhoz is kerülhettél olyanhoz aki nem épp a szakmája gyöngye, így nem is ért semmit. Volt így ismerősöm, egyik gyógytornász semmit nem használt, egy másik meg hamar rendbe tette. A matracod se biztos jó , ha reggel van hátfájásod.
2015. aug. 19. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!