Régóta gyakori hátfájásom megkeseríti életem. Voltam már csontkovácsnál, jártam gyógytornára és áramos kezelést is kaptam. Semmi sem segített igazán. Mit tanácsoltok?
Bocs, első vagyok, csak most néztem vissza:-) Azt javaslom, hogy menj el reumatológushoz, lehetőleg arthritis-ambulanciára. Általában időpontot kell kérni, háziorvos írhat beutalót. Egy röntgen mindenképpen kellene (nem is értem, hogy eddig miért nem volt), elképzelhető, hogy MRI is, ha a rtg nem ad elég tájékoztatást. Volt a családban valakinek Bechterew-kórja, pikkelysömöre, rheumatoid arthritise, esetleg arthritis psoriaticája (pikkelysömörhöz társuló ízületi gyulladás)?
Centrumok:
Budapest
Állami Egészségügyi Központ, Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály
Budai Irgalmasrendi Kórház
Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet
Debrecen
Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Reumatológiai és Immunológiai Tanszék
Kenézy Kórház-Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály
Eger
Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézete, Reumatológiai Osztály
Esztergom
Esztergom Város Önkormányzat Vaszary Kolos Kórháza, Reumatológiai Osztály
Győr
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Reumatológiai és Fizioterápiás osztály
Gyula
Békés Megyei Képviselőtestület Pándy Kálmán Kórháza, Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály
Hévíz
Szent András Kórház, Reumatológiai Osztály
Kecskemét
Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza, Reumatológiai Osztály
Kerepestarcsa
Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, Reumatológiai Osztály
Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Szent Ferenc Kórház-Rendelőintézet, Reumatológiai Osztály
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Reumatológiai Osztály
Nyíregyháza
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Jósa András Oktató Kórháza, Reumatológiai Osztály
Pécs
Pécsi Tudományegyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Reumatológiai Osztály
Szeged
Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, Reumatológiai Osztály
Székesfehérvár
Fejér Megyei Szent György Kórház, Reumatológiai Osztály
Szolnok
MÁV Kórház és Rendelőintézet, Reumatológiai Osztály
Szombathely
Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit ZRt., Reumatológiai Osztály
Veszprém
Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet, Reumatológiai Osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!