Köhögés? Izomfájdalom?
Figyelt kérdés
3 hete voltam orvosnál torokfájással és köhögéssel. A torkom nagyon csúnya volt, kaptam antibiotikumot. Mostanra elmúlt, azonban még mindig iszonyatosan köhögök. 2 hete mentem vissza az orvoshoz, hogy nagyon fáj a bal mellem alatti rész, azt hittem, mellhártyagyulladás. Meghallgatott elől a biztonság kedvéért, tiszta volt a tüdőm, mondta, hogy a köhögéstől fáj az egész. Tegnapra a bal oldalon már elmúlt a fájdalom, most a jobb oldal kezdett el fájni, de úgy, hogy hozzáérni nem tudok. Voltaren gyógyszert írt fel, ha elmúlik a köhögés, ez is meg fog szűnni. De sajnos a köhögés sem múlt még el. Mivel kenjem az oldalam? Olyan izomlázszerű fájdalmat érzek, mikor köhögni próbálok, a könnyem kicsordul, úgy fáj. Richtofit sportkrém jó lehet rá? Vagy Voltarennel kenjem?2015. júl. 6. 09:06
1/3 anonim válasza:
Amennyiben a bőr érintése fáj, ez lehet vírusos ideggyulladás is. A napsütést kerülni kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Még ennyit kérdeznék (sajnos nem tudom, szerencsére nem vagyok egy beteges típus), mikor visszamentem hozzá 2 hete, csak a hátamat hallgatta meg, ekkor mondta, hogy a tüdőm tiszta. Elől a mellkasomat nem hallgatta meg, de így azért biztos, hogy nem lehet tüdő-, vagy mellhártyagyulladásom. Az nem fájna nyomásra, mozgásra, ugye?
2015. júl. 6. 09:19
3/3 anonim válasza:
A hosszadalmas köhögéstől lehet bordafájdalmad, izomfájdalmad, sajnos a köhögés sokszor nagyon elhúzódik, de ha most ilyen erős a fájdalmad, akkor szerintem újra menj vissza, hogy megint meghallgassa a tüdődet és esetleg továbbküldjön vizsgálatra, mert ha annyira fáj, hogy hozzáérni sem bírsz, akkor az már nem izomláz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!