Ételmérgezés. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Ma 11 után ettem egy bizonytalan eredetű hamburgert. 3 után el kellett jönnöm a munkából. Azóta 2x hánytam, és hullámokban tör rám az elviselhetetlen gyomorgörcs. :( Hasmenés nincs. Tudom, hogy itt nem orvosok vannak, de aki átesett már hasonlón, megmondaná, hogy kb. Meddig tart, és van-e esetleg valami, amivel könnyíthetnék kicsit a helyzetemen? Nagyon rossz... Próbálok sok vizet inni. Teára gondoltam még, vagy azt inkább ne?2015. jún. 30. 20:51
1/2 anonim válasza:
Jó, ha sok vizet iszol, nem száradsz ki, teát is lehet. Van akinek segít egy kis pálinka. Azért menj orvoshoz, ha nem leszel jobban. Gyógyulást neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, teát ittam végül, az megnyugtatta a gyomrom. Meg segített, hogy kitisztultam. Mostmár jobban vagyok sokkal, de néhány napig diétázni fogok.
2015. júl. 1. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!