Flucinar kenőcs bőrgyulladásra?
Figyelt kérdés
A bőrgyógyász szerint mindkét orcámon nagyon száraz a bőröm, ami állandó pirossággal jár. Már próbálkoztam általa összeírt, és vényre kiadott krémekkel, de egyik sem hozta a várt hatást, a pirosság sem enyhült, sőt, még viszketett is tőle... Sajnos, csak hetente egyszer van bőrgyógyászat, és most épp szerdán lenne, amikor a közalkalmazottak napja lesz?! Holnap elmennék gyermek háziorvoshoz (17 éves vagyok), és elmondanám, hogy a bőrgyógyász dermatitist, száraz bőrt állapított meg, felírja a Flucinar nevű kenőcsöt? Egyáltalán, használna? Már nagyon örülnék neki, hogyha valami hozna egy kis enyhülést...2015. jún. 29. 22:08
1/2 anonim válasza:
Szteroidos kenőcsöt nem tanácsos arcra kenni,legalábbis hosszabb távon biztosan nem mert elvékonyítja a bőrt,különben is rászokik az ember és többet árt mint használ.Allergia tesztet csináltass és ne egyél olyat amire allergiás vagy ezentúl ne egyél tejterméket és olyan kaját ami finomított hidrogénezett olajban sült.
2/2 anonim válasza:
Fémekre vagyok ALLERGIÁS , az azzal kapcsolatos problémákra tökéletesen bevált (csuklón óralánc , fémkeretes szemüveg a halántékomon , stb.)
Sztem előbb azt kéne megtudnod , MI A KIVÁLTÓJA annak a bőrgyulladásnak, mert ha gőzöd se, mi a baj , mit kezelsz? Vannak pld. olyan gyógyszerek , amiket ha szedned kell , óvakodnod kell a sok napsütéstől. Valami kozmetikum nem lehet ? Nehogy még nagyobb problémát okozz magadnak , mint ami már van , mindenképpen vizsgáltassad ki azt is, MITŐL olyan a bőröd , amilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!