Hashajtótól lehet a végbéltályogom?
Figyelt kérdés
A mozgás és az egészséges étkezés helyett, elkezdtem szedni hashajtó drazsékat, maximum 4et szedtem be egy nap és nem folyamatosan egy hónapig ,hanem amikor éppen úgy éreztem undorítóra zabáltam magam, azonban megjelent egy kis dudor a fenekemen, és tipikusan az internettől vártam választ, és a tünetek is megegyeznek mert okosan magamnak megnyitottam tűvel a tályogot melyből előcsordult a sárga genny. Már csak kíváncsiságból érdekel, hogy ennek kialakulásában szerepet játszhatott a dulcolax tabletta? (Mondanom sem kell soha többet nem akarom szedni)2015. jún. 29. 16:52
2/2 anonim válasza:
nem a dulkolax miatt lett, viszont a sok hasmenéses széklet kimarhatta attól lehetett.
magadnak megnyitni, hát nem vagy normális...
egyébként jobb ha elméssz dokihoz a tályog nem vicc az egy dolog hogy jött ki cucc de bentebb is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!