Lesz-e valami bajom vagy el fog múlni?
Múlt hét csütörtökön a munkahelyen az egyik munkáskocsi kis platójáról nem akartam lassan leszàllni,hanem le ugrottam,de csak egy fél m magasról , szóval nem magasról,csak úgy teljesen fúggőleges testtartásban estem talpra és hátul a fejem tarkómnál belerezzent az egész agyam,úgy megszédültem egy pillanatig és utàna egy percig szédültem de elmúlt és màsnap elmentem a háziorvoshoz a biztonság kedvéért ezt neki elmondani. Nem-e egy enyhe agyrázkódás lett,de azt mondta erre az orvos,hogy ha nincs hànyingerem meg jó a vérnyomásom akkor nincs enyhe agyrázkódás csak hátul a tarkón belül az erek megrándúlhattak picit és erre adott gél kenőcsöt meg mondta,hogy pihenjek vagy 3 napot.
Viszont nem pihentem otthon ,mert nem érzek semmi bajt magamon csak hátul az a nagyon gyenge fejfájás ,de gondolom ez pár nap és elmúlik. Most jelenleg papírválogatásra vagyok beosztva,tehát csak állok és válogatom a papírt úgyhogy semmi köze a munkának a fejemhez.
El fog ez múlni magátol ez a gyenge tarkó fejfàjás vagy nem? Dehàt,ha valami s7lyos bajom lenne akkor nem bírnék jónni menni biztos meg súlyos tünetek lennének.
pihenni kellett volna...birom ezt hogy elmennek orvoshoz de nem tartják be az előirást utána meg paráznak hogy jaj ugye nincs bajom.
szerinted itt bárki okosabb mint az rovosod...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!