Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi lehet ez?...

Szerintetek mi lehet ez? Nagyon kezdek megijedni.

Figyelt kérdés

Január óta fel van dagadva a nyirokcsomóm, egy megfázással kezdődött, de úgy maradt. Elmentem orvoshoz kiírt egy vérképre és minden tökéletes volt.

Most kb 2 hónapja elkezdett csomókban hullani a hajam, fanszörzetem. Elküldtek megint vérképre, de megint semmit nem mutatott. Voltam pajzsmirigy ultrahangon és a vérképben benne van, hogy a pajzsmirigyem is jól működik. Nem értem, hogy mi lehet a baj. Az emésztésemmel is vannak gondok, lehet, hogy azzal van összefüggésben? Ezen kívül volt egy rossz fogam amit 3 éve betömtek, de a hidegre iszonyat érzékeny, de egyébként nem fáj. Lehet, hogy be van gyulladva és azért történik mindez? Az ínyem belül el van fehéredve és vérzik ezt sem értem. Gombás fertőzésre gondoltam, és most megyek majd kandida meg ilyemi vizsgálatra, de félek, hogy az időpontig kihullik az összes hajam. Mit csinálja, szerintetek mi ez? 17/L

2015. jún. 28. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
góckutatás. bár szerintem ha gyulladás van a szervezeteben, akkor az a vérképen látszik. de biztos elmennék góckutatásra.
2015. jún. 28. 16:28
 2/2 szamo77db ***** válasza:
Nekem a mandulám csinált egy csomó bajt. Hullott a hajam, fájtak az ízületeim. 32 évesen vették ki, azóta nincs különösebb gond a torkommal. Érdemes lenne utána járni, hogy nálad mi okozza a panaszokat!
2015. jún. 29. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!