Mi lehet a testvéremmel? (SOS)
Az egész úgy kezdődött, hogy lejött hozzám és édesapánkhoz a testvérem, aki külön él ez úgy 6-7 napja volt amikor kánikula volt azzal a panasszal jött le, hogy fáj a mellkasa a szíve és alig kap levegőt és, hogy fél hogy meghal! Amire én és édes apám azt mondtuk, hogy azért van mert meleg van és nagy a páratartalom! (nagyon meleg volt)
Másnap mesélte, hogy rosszul volt megint. De viszont tegnap is nagyon rosszul volt ugyan az azt mondta, hogy fél attól, hogy elveszít minket és ő sem akar meghalni. Fölmentünk a sűrgőségire! Ő meg édes anyám már ott voltak én úgy szaladtam föl utánuk! Amikor én beértem a súrgőségire akkor már ő a vizsgálóban volt. Kijöttek és mondta, hogy kapott egy inekciót (valami nyugtatót). Ajánlottak neki nyugtatót (xanax) és elküldték az idegondozóba is!
Ma elmentek kiváltani a gyógyszert ma délelőtt nem volt semmi gond jól érezte magát! Most kb egy félórája megint rosszul lett ugyan az a dolog azt mondja, hogy bevette a xanaxot úgy 1-2 órája és rosszul lett de msot rosszabb volt a helyzet remegett a keze, sírt és félt hogy elveszít minket és nem mer már elaludni sem! Édesanyánk ott volt vele és ő nyugtatta és lejöttek hozzám és mondtam, hogy híják ki a mentőket fölhívták, és azt mondták vegyen be egy fájdalom csillapítót ki se jöttek semmi! Semmi többet utána elindultak a kórházba megint a sürgősségire ez úgy fél órája volt!
Gondolom EKG-t mar eloszor is csinaltak es kizarhattak a szivproblemat es ezert kuldtek titeket a pszichiatriara. Valoszinu a xanaxot is azert adtak. Nem kell aggodni ha mar orvosi kezben van ... mondjuk arra erdemes odafigyelni, hogy mindenfele vizsgalatot csinaljanak es ne csak ugy ranezesre allapitsak meg a bajat.
En amikor infarktust kaptam, egybol a mutobe vittek es azonnal megcsinaltak (nem kuldozgettek sehova) ... ezert is gondolom, hogy idegi dolog lehet.
Nekem is tipikus pánikbetegségnek tűnik.
Persze előtte teljes kivizsgálás kell, vérkép, EKG, egyebek, hogy a tényleges, fizikális betegségeket ki lehessen zárni.
Eddig semmi baja nem volt! 1 héttel ezelőtt kezdődött!
Nem tudom mi nyomja belülről! Megpróbálok vele beszélni ha hazaért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!