Férfi vagy női nőgyógyász?
Van egy fertőzésem. Én úgy érzem, hogy amit kaptam kezelés nem éppen megfelelő, de mindenképp kéne egy kontroll, hogy tényleg használt-e. A területileg illetékes sztk-ban igazából már majdnem mindegyik orvosnál jártam, de kicsit úgy érzem, hogy próbálják mihamarább letudni a rendelést és futószalagként megy a betegellátás.
Nem tudom, hogy ez annak köszönhető, hogy férfiak vannak ott, vagy tényleg teli a hócipőjük a sok nyavalygással stb.
Most arra gondoltam, hogy kipróbálnék egy női orvost, hátha empatikusabb és meghallgat és meg lehet vele beszélni, hogy én hogyan képzelem el a dolgokat és vagy rábólint vagy ajánl valami mást.
Pl levenni a kenetet és mikrobiológiai laboratóriumban kitenyésztetni a kórokozót és úgy célzott kezelést szeretnék. Illetve visszakontrollálni, hogy működött-e.
Sajnos eddig nem így volt, pedig szerintem meg kellene kontrollálni a pácienst, mert lehet hogy rezisztenssé válik a törzs a gyógyszerrel szemben a kúra alatt...
Nem lehet általánosítani. Férfi és női orvos is lehet bunkó vagy normális. Az egyéntől függ. Bár én őszintén szólva a férfi orvosokat jobban kedvelem azok alapján, amiket eddig tapasztaltam.
"Nem tudom, hogy ez annak köszönhető, hogy férfiak vannak ott, vagy tényleg teli a hócipőjük a sok nyavalygással stb.
Most arra gondoltam, hogy kipróbálnék egy női orvost, hátha empatikusabb és meghallgat és meg lehet vele beszélni, "
Ez nem a férfiaknak köszönhető, hanem a magyar eü állapotának. Nevetséges fizetésért dolgoznak több ember helyett is. Ha akarnák se lenne idejük arra, hogy mindenkit körbeugráljanak, ráadásul jópofizzanak is hozzá. Túl sok a beteg, ezért megy a rendelés futószalag szerűen.
Ha normálisabb ellátást akarsz, akkor menj magánorvoshoz.
Nem szamit. Nok se mindig empatikusak sot ismerek olyat akinel sokkal empatikusabbak a ferfi nogyogyik.
Hasonlo cipoben jartam.
A kovetkezot teheted: visszamesz ugyanahhoz akitol legutobb kaptad a kezelest. Nyavogsz es lesujtottan nezel, hogy meg mindig van panasz. Eloadod ne tuljatszva, hogy de meg mindig ez es ez a tuneted stb. latni fogha eddig milyen kezelest kaltal mert a legcsozebb sztkban is van mar informatikai rendszer mindegy melyik orvosuknal voltal rogzitik a rendszerben. Es amikor ujabb szert akarnanak adni elrebeged: doktor ur lehetne egy teljes tenyesztesi sort kerni...(gyereket szeretnek aggodom hkgy nem valami szexualis uton terjedo betegseg vagy mi...)
Elso korben gomba es baci tenyesztest szoktak kerni. De ha igy mondod teljes tenyesztesi sor akkor megnezik std-re is talan...bar nem szoktak szeretni.
Vagy masik lehetoseg ami viszont kb. 20-37 ezer forint: rakeresel a neten std szures es szepen valasztasz egy helyet, ahol csak leveszik a mintat es a csomag tartalma szerint leszurnek. Utana a lelettel visszamehetsz az sztka felrinak ott is gyogyszert. Vagy magandokihoz es akkor még perkalsz 12-17 ezret a vizsgalatert konziliumert es felirja a gyogyszert ami a kimutatott bajra jo.
Vegeredmeny ezektol fuggetlenul lehet az hogy semmit nem talalnak :-) es sajnos a tuneteid ujra es ujra zavaroak lesznek, ilyenkor immunerosites meg lelki beke a jarhato ut :-)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!