Pont a mellem alatt is be tud szorulni a levegő?
Figyelt kérdés
Egy pár órája elkezdett iszonyatosan fájni pont a bal mellem alatti vonalban. Először azt hittem, a melltartó nyomta meg, de nem, levegővételnél, mozgásnál kegyetlenül fáj. Ráadásul 1 hete torokgyulladásom van, iszonyatosan köhögök, akkor meg még rosszabb. De a köhögést sajna nem tudom visszatartani. Mit tudok ezzel csinálni? Bevallom, nem igazán szorult még be a levegő az oldalamba sem, ezért nem tudom.2015. jún. 24. 14:27
1/5 anonim válasza:
Nem a melled alá szorult, hanem a bordáid közé, az erőteljes köhögéstől lehet
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor mély levegőt veszek, a mellem alatti vonalban érzem a fájdalmat, nem lejjebb. Azért is gondoltam, hogy a melltartó merevítője nyomta meg (mert pont ott érzem), de az nem fájna ennyire, és főleg nem levegővételnél.
2015. jún. 24. 14:43
3/5 anonim válasza:
Sportmelltartót hordok, mikor beteg vagyok, mert olyankor mélyebben veszem a levegőt, a merevítő megnyomja :/
4/5 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek hülyének, a mosdóban levettem egy 20 percre a melltartót, de utána sem lett jobb (nem látom, hogy egyáltalán megnyomta volna). Viszont már több órája nem javul semmit, köhögni sem merek. Mivel "jöhet" ki a levegő? Ráadásul ülőmunkát végzek.
2015. jún. 24. 15:12
5/5 A kérdező kommentje:
Mára még rosszabb lett, nem hiszem, hogy a levegő szorult be. Becsípődhetett egy ideg, vagy esetleg izomgyulladás? Már minden mozdulatnál fáj, nyomásra is. Lehet, hogy tüdőgyulladás vagy mellhártyagyulladás? De az nyomásra, mozgásra szerintem nem lenne érzékeny.
2015. jún. 25. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!