Ez már nagyon nagy baj?
Vagdosásnak számít? :Egyszer ejtettem a karomon néhány kicsit mélyebb vágást ollóval. 13/L vagyok. Ne azzal kezdjétek hogy menjek pszichológushoz, hanem hogy ez vagdosásnak számít-e vagy sem.
Előre is köszi a válaszokat.
#2 Nem ráérésből hanem világutálatból
#3 Nem véletlenül hanem direkt.
Egyébként ez az egyszer 4 napja volt előtte is csináltam de csak hogy épphogy vérezzen.
Annak számít, ezt te is tudod. Ha fel akarod akasztani magadat, de a kötél véletlenül elszakad, és túléled, akkor sem mondhatod, hogy "ez nem számított öngyilkossági kísérletnek, mert hát túléltem".
És nem véletlenül emlegetik itt a pszichológust, mert néha ez az egyetlen megoldás. Ha nem tudsz túljutni a világutálatodon és a dühödön egyedül, akkor bizony segítségre van szükséged, mert ezek az érzések nem maradhatnak benned, vagy ami még rosszabb, nem adhatod ki őket magadból úgy, hogy kárt teszel a testedben. Most még lehet, hogy úgy tűnik, hogy ezzel nincs gond, mert hát sok kamasz ezt csinálja, de hidd el, később nagyon bánni fogod. Ezt az egyetlen alkalmat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!