Volt már ilyen nektek? Hetek óta hőemelkedésem van (37. -37.2), de ha lefekszem 20 percre visszaugrik 36.7-re!
Figyelt kérdés
Volt egy mandulagyulladásom 3 hete, szedtem rá antibiotikumot, a lázam el is múlott és a torok fájdalmam is, azonban ez az állandó hőemelkedés már kezd aggasztani. Nincs különösebb fájdalmam, vagy rossz közérzetem csupán idegesít hogy mi bajom lehet. Ha valaki tud segíteni azt köszönöm!2015. jún. 20. 16:42
1/6 anonim válasza:
Nem kell ezzel foglalkozni, ez semmi.
2/6 A kérdező kommentje:
Közben engem azzal riogatnak hogy szív betegséget okozhat az állandó hőemelkedés meg hasonlók. Egyébként köszi a választ!
2015. jún. 20. 16:59
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy semmi kóros nincs emögött, de egy vérképet csináltass, menj el a háziorvoshoz és mondd el neki.
4/6 anonim válasza:
Ez olyan alacsony, hogy még hőemelkedésnek se nevezhető.
5/6 anonim válasza:
mi az hogy nem kell vele foglalkozni? dehogynem kell!! a normál testhő nem éri el a 37 fokot,
menj vissza az orvoshoz hogy kiderüljön nem maradt esetleg még egy kis fertőzés ami miatt ez lehet.
a szívproblémát vagyis gyulladást a szívben nem a testhő emelkedése okoz hanem az esetleges baktériumok vírusok amik a vérárammal odajuthatnak.
6/6 anonim válasza:
37,2-ig a testhőmérséklet normálisnak tekinthető, és a nap során és a különböző tevékenységek során változik. Akkor azt mivel magyarázod, hogy ha lefekszik, lemegy a hője? Addig eltűnnek a baktériumai, aztán meg visszasétálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!